Webshop készítés

Értékesítse termékeit hatékonyan online!

Webshopot akarok

 

Hogyan lesz bevétele egy webshopból?

Ha most szeretne termékeivel megjelenni az online piactéren, fontos tudnia, hogy egy webshop önmagában nem lesz elég az eladáshoz!

Vásárlók nélkül bármilyen jó webshopja lehet, nem fog profitot termelni. A vásárlókat el kell juttatni a webshopba, és el kell vezetni őket a vásárlásig.

Ennek többféle módja van a webshopok esetében. Az egyik a hirdetés (Google, Facebook, stb), amely folyamatos kiadást jelent, és csak addig érkeznek a látogatók és a vásárlók az oldalára, amíg fizet értük.

A másik módszer a Google keresésekből érkező látogatók. Ehhez keresőoptimalizálásra lesz szüksége, amely lassabban produkál eredményt, mint a hirdetés, de cserébe folyamatosan érkeznek a látogatók oldalára és ingyen
Igazán hatékonyan akkor működik egy webshop, ha mindkettőt megfelelően alkalmazzák.

Milyen a jó webshop?

Számtalan webshop van az interneten. Ha Ön nincs abban a szerencsés helyzetben, hogy valami olyat árul, amelyre nagy kereslet van és csak Öntől lehet beszerezni, akkor bizony szüksége van egy igazán jó webshopra.

A jó webshop felhasználóbarát kialakítású, logikus felépítésű és könnyen megtalálhatók benne a termékek. A vásárlás lépései pedig egyszerűek, gyorsak és átláthatók

Tökéletes felhasználói élmény nyújt asztali gépen, mobilon, és tableten egyaránt, azaz reszponzív kialakítású.

Egy jól felépített és jól kialakított webshop a vásárlókat hatékonyan megtartja, és újra meg újra vásárlásra készteti őket. Azt kínálja nekik, amire szükségük van. Ezzel elégedett vásárlókat és magas profitot termel üzemeltetőjének.

Weboldalkészítés lépései

Konzultáció

s

Webshop szerkezetének megtervezése

Webshop elkészítése

Termékek feltöltése

Webshop közzététele

y

Hirdetés és keresőoptimalizálás

!

Több ügyfél

Több bevétel

Webshop készítés ára

Egy webshop elkészítésének árát több tényező is befolyásolja. Pontos árajánlatot csak a konzultáció után tudunk adni Önnek, miután megismertük vállalkozását, szándékát a webshojával. Ahhoz, hogy elérjük céljait, szükségesek lehetnek további kiegészítő szolgáltatások, melyek további költséget jelenthetnek. A konzultáció után részletes árajánlatot készítünk Önnek. 

Ajánlatkérés