Weboldalkészítés

Legyen online bevétele weboldala segítségével!

Weboldalt akarok

Miért van szüksége weboldalra?

Ön hogyan keresi azt a szolgáltatást, vagy terméket amire szüksége van? Végigjárja a környéket, szolgáltatókra, boltokra vadászva? Vagy az interneten keresi meg azt, amire szüksége van?

Ha az utóbbit teszi, nincs egyedül! Az emberek jelentős része, így az Ön ügyfelei is, az interneten keresik meg a cégeket, az üzleteket, szolgáltatókat! 

A XXI században már elengedhetetlen egy weboldal annak, aki egy kicsit is komolyan veszi azt, amiből pénzt szeretne keresni. 

Egy weboldal segítségével hatékonyan és gyorsan tudja bemutatni tevékenységét, legyen szó férfi fodrászatról, vagy egy nagykereskedésről. Egy jó honlap pedig bevételt termel cégének. 

Ha Önnek nincsen weboldala, potenciális ügyfelektől vagy vásárlóktól, azaz bevéltől esik el. 

 

Milyen lesz a weboldalam?

A jó weboldal profitot termel az üzemeltetőjének. És mi ilyet készítünk Önnek!

Megrendelést követően egy konzultáció során megismerjük az Ön tevékenységét, megismerjük céljait.

Az Ön céljainak megfelelően alakítjuk ki a weboldalának szerkezetét, megjelenelését, majd felépítjük azt. A weboldala természetesen mobilbarát, reszponzív felépítésű lesz.

Ezt követően felöltjük rá az Ön által megírt szövegeket, és az elküldött képeket, majd weboldalát láthatóvá tesszük a Google számára. A hatékonyság mérése érdekében analitikai eszközöket (Google Analytics, Search Console) telepítünk rá Önnek. 

Ha úgy dönt, hogy ránk bízza a weboldal szövegezését, keresőoptimalizálását, örömmel segítünk Önnek ebben is!

Tarta 

Weboldalkészítés lépései

U

Konzultáció

s

Weboldal szerkezetének megtervezése

u

Weboldal elkészítése

l

Szöveges tartalom, képek feltöltése

Weboldal közzététele

!

Több ügyfél

Több bevétel

Weboldal készítés ára

Egy weboldal elkészítésének árát több tényező is befolyásolja. Pontos árajánlatot csak a konzultáció után tudunk adni Önnek, miután megismertük vállalkozását, szándékát a weboldalával. Ahhoz, hogy elérjük céljait, szükségesek lehetnek további kiegészítő szolgáltatások, melyek további költséget jelenthetnek. A konzultáció után részletes árajánlatot készítünk Önnek. 

Ajánlatkérés