Tárhelyszolgáltatás

A biztos alap weboldalának!

Ajánlatot kérek

Miért nem mindegy a tárhelyszolgáltatás?

Elsőre talán a legkevésbé fontosnak tűnő szempont a tárhelyszolgáltató kiválasztása. Sokan kiválasztják a legolcsóbb tárhelyet, és ezzel le is tudták a tárhely kiválasztásának kérdéskörét.

Ön ne kövesse el ezt a hibát! A tárhely a weboldal egyik legfontosabb része. Nélküle nincs weboldal, olyan, mint egy ház alapja.  Fontos, hogy a tárhely megfelelően stabil legyen, és ne csak induláskor, hanem a későbbiekben is megfelelően kiszolgálja oldalát.

 

Milyen a jó tárhelyszolgáltatás?

A  jó tárhely rednelkezik biztonsági tanúsítvánnyal, kellően gyors, megfelelő védelemmel rendelkezik, napi adatmentést biztosít és az ügyfélszolgálat is elérhető.

Sok tárhelyszolgáltatónál az ügyfélszolgálat napok múlva reagál az üzenetekre, és nem érdekli őket, hogy weboldala éppen működik e, vagy sem.

Ha Ön nem programozó, az egyszerű kezelhetőség nagyon fontos szempont. A legnépszerűbb honlapmotorok telepítése egy kattintással telepíthetőek a C-Panelnak köszönhetően.

Önnek egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi idő alatt oldják meg a problémáját egy szerverhiba esetén. 

 

 

 

A jó tárhely legfontosabb tulajdonságai

Napi adatbázis és file mentés felhőbe és tartalék szerverre

Tárhelyvédelem

Gyors szerver

s

SSL tanusítvány

Könnyű kezelés C-Panel segítségével

w

Gyors és segítőkész ügyfélszolgálat

Miért válasszon minket?

A legtöbb tárhely szolgáltató a mennyiségre megy a minőség helyett. Ön találhat olcsón tárhelyet a piacon, de valahol meg fogja fizetni az árát. A legtöbb tárhelyszolgáltató hiba esetén nagyon lassan reagál, mert rengeteg igényt kell kiszolgálnia. Ennek köszönhetően a tárhelyek gyakran túlterheltek, mert rengeteg weboldalt helyeznek egy tárhelyre. Ettől az Ön oldala jelentősen lassulhat, vagy a tárhely egyszerűen összeomolhat. 

Mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy weboldala, webshopja biztos alapokra épüljön! A tárhelyeink folyamatos felügyelet alatt állnak, bármely hiba vagy kérdés esetén könnyen elérhet bennünket és rövid időn belül nekiállunk a hibaelhárításnak. Tárhelyeinket rendszeresen frissítjük, és karbantartjuk, így biztosítjuk az Ön online jelenlétének nyugalmát. A tárhelyek erőforrássainak felhasználása során kiemelt figyelmet kap a weboldalak gyorsasága. Így nálunk nem találkozhat lassú, döcögő tárhellyel.

Ha szeretné, hogy weboldala, webshopja folyamatosan felügyelt, rendszeresen frissített, karban tartott és megfelelő erőforrásokkal rendelkező tárhelyen legyen elhelyezve, kérjen tőlünk ajánlatot! 

Ajánlatkérés