Szövegírás

Építsen hiteles vállalkozást online, szerezzen több vásárlót a tartalommarketing segítségével!

Ajánlatot kérek

Miért fontos a szövegírás?

Ön hol vásárolna? Egy üres weboldalon, ahol a kötelező elemeken kívül semmi nincs? Vagy egy olyan weboldalon, ahol minden kérdésére választ, szakértő tanácsokat kap? Ha az utóbbit választáná, a szövegírás elkerülhetetlen!

A megfelelően elkészített tartalmak elengedhetetlen kellékei egy jól működő weboldalnak. A szövegek adnak el, nem a weboldal. Ha a szövegek rosszak, a weboldal nem termel elég bevételt. 

A Google számára a tartalommarketing az egyik legfontosabb rangsorolási szempontCsak azok a honlapok szerepelhetnek jó helyen, amelyeken megfelelő mennyiségű és minőségű bejegyzések találhatók. A jó szövegírás több látogatót jelent.

 

Szövegírás típusai

Weboldal szövegírás

Ha elkészül egy honlap, azt még fel kell tölteni tartalommal. Nem mindegy, hogy milyen szöveget olvashat a látogató egy-egy oldalon. A weboldal szövegén áll, vagy bukik az online bevétel. Ha a szöveg nem a felhasználóknak szól, nem a potenciális vásárlók nyelvén íródott, jóval kisebb eredmény várható. 

Blog szövegírás

A jó blog aranyat ér. Blog nélkül hosszútávú sikereket nem lehet online elérni. A márkaépítés egyik leghatékonyabb eszköze a blog írás. Egy jó blogban hasznos, segítő  tartalmakat találnak a látogatók, visszatérnek, mert megbíznak az oldalban. A bizalom pedig bevétel formájában jelentkezik majd Önnél. 

SEO szövegírás

A SEO szövegírás minden weboldal elengedhetetlen kelléke. A Googleből az oldalra érkező organikus látogatók (akik ingyen érkeznek az oldalra) hatékony elérésének eszköze.

A jó SEO szövegírást jellemzi a megfelelő kulcsszósűrűség és tagoltság, hogy a kereső is szeresse. A szöveg azonban nem egy algoritmusnak szól! Napjainkban nem működik már az értelmetlen kulcsszóhalmozás. Ennek ellenére sokan próbálkoznak vele. 

A legfontosabb, hogy az olvasók számára hasznos tartalom szülessen, amely pont arról szól, amire kerestek. Olyan szöveg, amelyet a kereső is megért, és szívesen mutatja meg a felhasználóknak.

Hírlevél szövegírás

A hírlevél az egyik leghatékonyabb eszköz arra, hogy a vásárlókból újra és újra vásárlók váljanak. A hatékony hírlevél szövegírás segítégével a weboldalból származó bevételek jelentősen megnövelhetők. 

Termékleírás

Rengeteg webshop van, sokan árulják ugyanazokat a termékeket. Mi dönti el az áron túl, hogy honnan vásárolnak? 
A megfelelő termékleírás, mely minden részletre kiterjed, amire a potenciális vásárlók kíváncsiak. 

Értékesítési oldal szövegírás

Az értékesítési oldalnak egy célja van: minél több vásárlást elérni. Az értékesítési oldal szövegeinek írásánál a legfontosabb, hogy a szöveg felkeltse az érdeklődést, igényt alakítson ki és a vásárlásra ösztönözze az olvasót.

 

 

Milyen a jó szövegírás?

A jó szövegírás mindig az olvasóknak szól. Ismeri a célközönségét, ismeri a vágyaikat és problémáikat.

Az olvasók nyelvén beszél, segít nekik meghozni a döntéseiket, tanácsokat ad, és igényt kelt felA jó szövegektől az olvasók megbíznak az oldalban.

Szívesen olvassák a cikkeket és ami még fontosabb, a bizalomnak köszönhetően szívesen veszik igénybe az oldal szolgáltatásait, szívesen veszik meg a webshop termékeit.

 És örömmel lesznek újra és újra vásárlói az oldalnak vagy megrendelői a szolgáltatásnak.

A jó szövegírás aranyat ér, és bevételt termel.

 

 

 

Szövegírás lépései

U

Kulcsszókutatás

s

Konkurencia elemzés

u

Adatgyűjtés

l

Szövegírás

Publikálás

!

Több látogató

Több bevétel weboldaláról

Ajánlatkérés