Linképítés

Kerüljön weboldala a Google első oldalára!

Elsők között akarok lenni

Mi az a linképítés?

A linképítéskeresőoptimalizálás, más néven SEO (Search Engine Optimization) egyik kikerülhetetlen lépése. A linképítési munka során különböző, magas linkerővel rendelkező oldalakra helyezünk el linkeket, amelyekkel erősítjük oldalát a Google szemében.  A linképítés és keresőoptimalizálás segítségével elérhetjük, hogy oldala előre juttos a Google találati listán. 

 

Miért fontos a linképítés?

A Google keresési algoritmusa a weboldalakra mutató linkeket is figyelembe véve dönti el, hogy mely oldalakat helyezi a találati lista élére. 

A hatékony linképítés segít előkelő helyre juttatni weboldalát a találati listán. Ehhez természetesen szükség van arra is, hogy a weboldal, vagy webshop kialakítása is megfelelő legyen keresőoptimalizálási szempontok szerint is

A keresésekből érkező látogatók 90%-a az első oldalon álló weboldalakra kattintanak, amelyhez nélkülözhetetlen a megfelelő linkhálózat kiépítése.

A linképítés és a keresőoptimalizálás  segítségével feljuthat oldala az első oldalra, a TOP 10 találat közé. Az első oldalra kerülve weboldalának látogatószáma megemelkedik, ezzel pedig bevételeit jelentősen megnövelheti anélkül, hogy folyamatosan fizetnie kellene a hirdetésekért.

 

 

Linképítés lépései

U

Erősítendő oldalak kiválasztása

Konkurencia linkprofiljának elemzése

l

Linképítő tartalom megírása

Link kihelyezése magas linkerejű oldalakra

!

Több látogató

Több bevétel weboldaláról

Kinek van szüksége a linképítésre?

Mindenkinek, akinek fontos, hogy weboldala előkelő helyen szerepeljen a találati listán. A hatékony linképítés és a keresőoptimalizálás segítségével oldala folyamatosan és egyre több bevételt fog termelni. Hiába található a legjobb tartalom a weboldalán, hiába kínálja Ön a legjobb termékeket webshopjában, ha a Google felhasználóit nem tudja hatékonyan elérni, csak kidobott pénz, amit az oldalára fordít.

 

Mennyi linkre lesz szükségem?

Azt, hogy mennyi linkre lesz szükség, pontosan megmondani nem lehet. Egy biztos, előbb utóbb szükség lesz rájuk. Linkek nélkül nem lehet az igazán nagy forgalmat jelentő kulcsszavakra az első helyek közé kerülni!

A kulcsszavakra a verseny témakörönként eltérő. Van, ahol 10 darab link is már komoly eredményt tud produkálni. De van, ahol ennél jóval több kell.

A szükséges linkek száma attól függ, a konkurenciája mennyire végzi jól a dolgát.  Ahhoz, hogy megbecsüljük azt, hogy nagyjából hány darab linkre lesz szüksége, csak az Ön tevékenysége és konkurecniájának ismeretében tudjuk megmondani.

Mielőtt erre a kérdésre válaszolhatnánk, fel kell térképeznünk a konkurenciájának linkprofilját is. 

 

Linképítés csomagok

Ajánlatkérés