Keresőoptimalizálás

Kerüljön weboldala a Google első oldalára!

Elsők között akarok lenni

Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás, más néven SEO (Search Engine Optimization) segítségével elérheti, hogy weboldala, vagy webshopja az Ön számára legfontosabb keresésekre az első helyek között szerepeljen a Google találati listáján. Több keresőmotor is létezik (Yahoo, Bing), azonban a legtöbb keresést a Googleban történik szerte a világon, így Magyarországon is. Ha weboldala a keresési találatok között előkelő helyet foglal el, hosszú távon és ingyen érkeznek majd a látogatók oldalára. 

 

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Ha az Ön weboldala nem található meg a Google találati lista első oldalán, a legtöbb ember számára nem is létezik!

A keresőoptimalizálás, vagy más néven SEO segít előkelő helyre juttatni weboldalát a találati listán. A keresésekből érkező látogatók 90%-a az első oldalon álló weboldalakra kattintanak.

A keresőoptimalizálás segítségével feljuthat oldala az első oldalra, a TOP 10 találat közé. Az első oldalra kerülve weboldalának látogatószáma megemelkedik, ezzel pedig bevételeit jelentősen megnövelheti anélkül, hogy folyamatosan fizetnie kellene a hirdetésekért.

 

 

SEO lépései

U

Kulcsszókutatás

Keresőbarát weboldal kialakítás

l

Keresőoptimalizált tartalomkészítés

Linképítés

!

Több látogató

Több bevétel weboldaláról

Kinek van szüksége a keresőoptimalizálásra?

Mindenkinek, akinek fontos, hogy weboldala ne csak a névjegykártyáján szerepeljen, hanem elkezdjen folyamatosan és egyre több bevételt termelni. Hiába található a legjobb tartalom a weboldalán, hiába kínálja Ön a legjobb termékeket webshopjában, ha a Google felhasználóit nem tudja hatékonyan elérni, csak kidobott pénz, amit az oldalára fordít.

 

Hogyan kerül oldala a találati lista élére?

1. Konzultáció, gyorselemzés

Felvesszük Önnel a kapcsolatot, és átbeszéljük, hogy mi az, amit el szeretne érni oldalával. Melyek azok a keresések, amelyek az Ön számára fontosak. A megbeszélés után készítünk egy gyorselemzést, melynek során átnézzük az oldalát. Megkeressük azokat a főbb kulcsszavakat, amelyeket megcélozva egyre feljebb kerülhet a találati listán. Az elemzésből kiderül, hogy mekkora a verseny az Ön területén, és érdemes e a keresőoptimalizálással foglalkoznia. Az elemzés végén részletes árajánlatot adunk Önnek.

2. SEO elemzés, kulcsszókutatás, konkurencia elemzés

Ha úgy dönt, hogy ránk bízza oldalának keresőoptimalizálását, szerződéskötést követően átnézzük weboldala technikai beállításait SEO szempontból. A weboldal tehnikai átvizsgálása során olyan hibákat keresünk, melyeket kijavítva akár már önmagában is jelentős forgalom növekedést érhet el. Kulcsszókutatást végzünk, amely alapján elkészítjük a részletes kulcsszólistát, amelyet követve előre juthat a keresőben. Konkurencia elemzést végzünk, és kidolgozzuk a stratégiát amely alapján felvehetjük velük a versenyt.

3. Weboldal keresőoptimalizálása

Miután megállapodtunk weboldala optimalizálásáról megkezdjük a szükséges SEO beállításokat és a stratégia végrehajtását. Ha szükséges a weboldal felépítését is megváltoztatjuk, természetesen Önnel egyeztetve. A weboldal SEO szempontok szerinti átalakítása után a tartalommarketing (szövegírás) a legfontosabb feladat. Az Ön által megírt tartalmakat SEO szempontból átnézzük, de akár el is készítjük Ön helyett. A keresőoptimalizálás lépései közül a linképítés sem maradhat el, melyben szintén tudunk Önnek segítséget nyújtani. 

4. Eredmények nyomonkövetése

Az elért eredményeket folyamatosan nyomon követjük, és havi szinten jelentést készítünk Önnek az elért eredményekről és az elvégzett feladatokról. A statisztikák és adatok alapján a weboldalt és a keresőoptimalizálási munkát folyamatosan finomhangoljuk, hogy még jobb eredményt érhessünk el oldalával. Az eredményekről, statisztikákról bármikor kérdezhet, érthető nyelven válaszolunk majd Önnek kérdéseire. 

 

Keresőoptimalizálás árak

Minden keresőoptimalizálási munka más. Nem mindegy, hogy egy jól összerakott weboldalt kell még jobbá tenni, vagy egy olyan oldalt kell felhozni a találati listán, amelyen mindent át kell alakítani ahhoz, hogy a keresőoptimalizálás eredményes lehessen.

A releváns kulcsszavakra a verseny témakörönként eltérő. Bizonyos témákörök esetén több, más témák esetén kevesebb munkát igényel. Ahhoz, hogy pontos és korrekt árajánlatot tudjunk anni Önnek weboldala eredményes keresőoptimalizáláshoz, szükséges ismernünk az Ön tevékenységét.

Mielőtt árajánlatot adnánk, el kell végeznünk egy alap technikai elemzést weboldalán, valamint fel kell térképeznünk a konkurenciáját is. Ennek eredményeiről tájékoztatjuk Önt, és elkészítünk egy tervet, amely alapján feljuttatjuk oldalát a TOP 10 keresési találat közé.

Ajánlatkérés