Feltört weboldal helyreállítása

Helyreállítjuk weboldalát!

Feltörték az oldalam

Feltört weboldal helyreállítása

Ha feltörték a weboldalát a legfontosabb, hogy azonnal cselekedjen és kérjen segítséget az oldal megtisztításához. Egy feltört oldal helyreállításához szakértelem szükséges. A weboldal teljes adatbázisát és minden egyes részét át kell nézni, hogy a rosszindulatú program utolsó morzsáját is eltávolíthassuk a fertőzött oldalról. 

Nem maradhat egyetlen apró részlet sem weboldalában, amely egy ilyen programból származik, mert jó eséllyel újból elterjed.  

 

Hogyan állítják helyre a feltört weboldalam?

feltört weboldalak esetén végignézzük a weboldala teljes tartalmát. Lementjük a weboldal adatbázisát és minden elemét. Átnézzük az oldal építőelemeit, adatbázisát, minden apró részletet átvizsgálunk. Megkeressük a kártékony kódrészleteket és eltávolítjuk azokat. 

Feltérképezzük azokat a biztonsági hibákat, amelyek a weboldal feltöréséhez vezethettek. Ezeket a biztonsági réseket, esetleges hibákat kijavítjuk, a nem biztonságos bővítményeket biztonságosra cseréljük.

A könnyen feltörhető jelszavakat lecseréljük. A weboldal szükséges frissítéseit elvégezzük, és megfelelő biztonsági bővítményeket helyezünk el oldalán. A weboldalát megfelelően védett tárhelyre költöztetjük

 

 

 

Weboldal helyreállítás lépései

U

A weboldal feltérképezése

Weboldal tartalmának mentése

s

Veszélyes bővítmények, hibák feltárása

Kártékony kódok eltávolítása

Feltörésvédelem kiépítése

Gyenge jelszavak megváltoztatása

Biztonságos tárhely választás

Hogyan kerülheti el a weboldal feltörést?

A wordpress honlapok a legelterjedtebbek a világon. Nem szabad azt gondolni, hogy az én honlapom kicsi, biztonságban van. A kártékony programok nem válogatnak. Ahol be tudnak jutni, ott bizony komoly károkat okoznak.  

A jó weboldalak pénzt termelnek az üzemeltetőjüknek. Ettől a bevételtől foszthatják meg Önt azok a programok, amelyek feltörik és tönkreteszik az oldalát. Több év kemény munkáját nullázhatják le pillanatok alatt. Elveszítheti vásárlói, látogatói bizalmát.

A weboldal védelemmel mindezt megelőzheti, megvédjük az Ön oldalát és a bevételeit a rosszindulatú támadásokkal szemben!

Ajánlatkérés